Välkommen till Nordsvenska Tak

Din takläggare i VÄNERSBORG, UDDEVALLA, Grästorp och trollhättan Med omnejd

Kontakta oss

Har olyckan varit framme eller behöver ditt tak repareras efter många års slitage? Vänd dig då till oss på Nordsvenska Tak i Vänersborg!

Mer om att reparera papptak

Nordsvenska Tak hjälper dig med takomläggning i Vänersborg, Uddevalla, Trollhättan och Grästorp. Nyfiken att läsa mer?

Läs mer om takomläggning

Funderar du på att lägga takpapp eller takduk? Låt Nordsvenska Tak göra jobbet! Vi erbjuder takarbeten utförda av proffs med många års erfarenhet.

Läs mer om takpapp

Trött på ojämn värme i huset? Vi hjälper dig att lägga takisolering som håller värmen kvar inomhus.

Läs mer om takisolering

För att du ska vara trygg med att anlita oss för arbete med taksäkerhet har vi valt att samarbeta med CW Lundberg när det gäller taksäkerhetsprodukter.

Läs mer om taksäkerhet

Vi på Nordsvenska Tak har egen tillverkning av plåtbeslag i Vänersborg med omnejd. Detta tillgodoser alla dina behov av högsta kvalitet när det gäller plåtdetaljer på ditt tak.

Om takplåt och plåtbeslag

Dags för nytt papptak, takduk eller sedumtak i Trestad?

Vill du använda dig av en erfaren totalentreprenör för takomläggning, takreparation eller nytt tak? Då har du kommit helt rätt. Med några av branschens bästa takläggare utför Nordsvenska Tak en mängd olika takarbeten i Vänersborg, Uddevalla, Trollhättan med omnejd. Vi gör allt från att lägga takpapp, sedumtak och takduk till tilläggsisolering. Våra tjänster vänder sig till såväl landsting, kommun och företag som privatpersoner. Kontakta oss, så berättar vi mer om vår takomläggning som passar dig!

Prisförfrågan

FRÅGOR AVSEENDE TAK? LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare