Välkommen till Nordsvenska Tak

Takläggare GrÄstorp med omnejd

Företag, fastighetsägare och privatpersoner se hit! Smidiga & kostnadseffektiva helhetslösningar avseende ditt tak. Takläggare som lever upp till dina önskemål! Tåliga material av absolut högsta kvalitet från Icopal. Vi utför säkra takarbeten i Grästorp med omnejd. Vi är experter på takläggning och lägger ditt papptak, takduk eller sedumtak i Grästorp snabbt och effektivt - utan att kompromissa med kvaliteten. Är det dags för ett takbyte? Kontakta oss för en kostnadsfri offert när du ska byta tak.

Takomläggning i Grästorp med fokus på kvalité

Takomläggning och att byta tak i Grästorp är vi på Nordsvenska Tak vana vid att hjälpa till med.

Papptak Grästorp

Takpapp från Icopal via Nordsvenska Tak ger dig ett snyggt och hållbart tak till ett bra pris. Vi hjälper även dig med läckande tak. Rockwool miniralull, isover miniralsull, sundolitt och Kingspan PIR är den isolering vi arbetar med.

Takduk Grästorp

 Vi använder SIKA & ICOPAL takduk främst till våra större takentreprenader, vid nyproduktion och renovering av industrier, lagerhallar. Rockwool miniralull, isover miniralsull, sundolitt och Kingspan PIR är den isolering vi arbetar med.

Sedumtak Grästorp

Ett grönt grästak från Nature Impact har många fördelar - vi har många gröna taklösningar. Rockwool miniralull, isover miniralsull, sundolitt och Kingspan PIR är den isolering vi arbetar med.

Nordsvenska Tak AB

Vi är ett TIB-auktoriserat företag. TIB är den oberoende branschorganisationen för tak- och tätskiktsentreprenörer i Sverige. Vi lämnar 15 års garanti

Gratis kostnadsförslag

Nordsvenska Tak AB

Grästorp Tel. 0521-639 00

Öppettider

Måndag 09:00 - 16:00

Tisdag 09:00 - 16:00

Onsdag 09:00 - 16:00

Torsdag 09:00 - 16:00

Fredag 09:00 - 15:00

På bilden nedan Paul & Mikael som äger och driver Nordsvanska Tak AB

Såhär gör du för att få hjälp av en takläggare nära Grästorp på din fastighet.

Ring vår erfarna takläggare på 0521 - 639 00, lämna telnr, din adress och beskriv kort dina önskemål eller eventuellt problem