Välkommen till Nordsvenska Tak

Taktjänster i VÄNERSBORG, UDDEVALLA, Grästorp och trollhättan Med omnejd

Kontakta oss

Osäker kring ditt tak? Vi är specialiserade och har lång erfarenhet av låglutande och lutande takytor och verkar inom hela Trestad, Dalsland och västra Skaraborg med omnejd.

Boka besiktning tak

Har olyckan varit framme eller behöver ditt tak underhåll eller repareras efter många års slitage? Vänd dig då till oss på Nordsvenska Tak!

Mer om att reparera papptak

Takläggning

Funderar du på att lägga takpapp eller takduk? Låt Nordsvenska Tak lägga ditt nya tak! Vi erbjuder takarbeten utförda av proffs med många års erfarenhet.

Läs mer om takläggning

Nordsvenska Tak hjälper dig med takomläggning i Vänersborg, Uddevalla, Trollhättan och Grästorp. Nyfiken att läsa mer?

Läs mer om takomläggning

Trött på ojämn värme i huset? Vi hjälper dig att lägga takisolering som håller värmen kvar inomhus.

Läs mer om takisolering

För att du ska vara trygg med att anlita oss för arbete med taksäkerhet har vi valt att samarbeta med CW Lundberg när det gäller taksäkerhetsprodukter.

Läs mer om taksäkerhet

Vi på Nordsvenska Tak har egen tillverkning av plåtbeslag i Vänersborg med omnejd. Detta tillgodoser alla dina behov av högsta kvalitet när det gäller plåtdetaljer på ditt tak.

Om takplåt och plåtbeslag

Takskottning

Ansvaret för att taket på en fastighet skottas faller på fastighetsägaren. Vi arbetar långsiktigt med er för att vintersäkra fastigheten och är en trygg partner för taket.

Om takskottning

Takrengörning

Våra takkillar utför takrengörning av ditt papptak, sopar upp skräp, löv och annat som hamnat på taket. Rensar bort påväxt som exempelvis mossa och dylikt.

Om takrengörning

Dags för nytt papptak, takduk eller sedumtak i Trestad?

Vill du använda dig av en erfaren totalentreprenör för takomläggning, takreparation eller nytt tak? Då har du kommit helt rätt. Med några av branschens bästa takläggare utför Nordsvenska Tak en mängd olika takarbeten i Vänersborg, Uddevalla, Trollhättan med omnejd. Vi gör allt från att lägga takpapp, sedumtak och takduk till tilläggsisolering. Våra tjänster vänder sig till såväl landsting, kommun och företag som privatpersoner. Kontakta oss, så berättar vi mer om vår takomläggning som passar dig!

Prisförfrågan

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme HÄR

" Snabba, prisvärda och mycket bra arbete utfört. "

Peter

" Proffsigt arbete och mycket trevligt bemötande Tack "

Anders Bäck

Såhär gör du för att få hjälp av en takläggare på din fastighet.

Ring vår erfarna takläggare på 0521-63900, lämna telnr, din adress och beskriv kort dina önskemål eller eventuellt problem