Välkommen till Nordsvenska Tak

Takläggning i Trestad, Dalsland och Västra Skaraborg.

Takläggning i Vänersborg, Uddevalla, Vänersborg, Stenungsund, Strömstad, Säffle, Grästorp, Lidköping, Mellerud, Bengtsfors, Ed med omnejd

Boka gratis takbesök

Takläggning av Takpapp, Takduk och Sedumtak:

När du väljer Nordsvenska Tak får du möjlighet att samarbeta med erfarna och engagerade takläggare som gärna vägleder dig genom de olika beslut du står inför vid en takläggning.

Vi utför byten, reparationer, renoveringar, läggningar och underhåll av tak året om. Detta görs med hjälp av stryktåliga material av högsta kvalitet, inklusive klassiska papptak, takduk och sedumtak. Vi hanterar projekt i alla storlekar, från takläggning på garage och småhus till renoveringar och takläggningar på stora villor, radhus, flerfamiljshus och större industrifastigheter.

Vi riktar oss till både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar för takläggningar i Vänersborg, Trollhättan, Grästorp & Uddevalla med omnejd – medvetna kunder som värdesätter vackra och tåliga tak som står emot alla väder. Vi lägger tak av högsta kvalitet, speciellt anpassade för det nordiska klimatet med regniga höstar, kalla vintrar och varma somrar. Självklart erbjuder vi också god garanti på alla takläggning!

Kontakta oss, så återkommer vi snabbt med en offert! Vi bokar även gärna in en kostnadsfri inspektion/besiktning av villan, radhuset eller fastigheten för att bedöma nuvarande tak och husets status.

Kostnadsförslag & rådgivning

Såhär gör du för att få hjälp med takläggning på din fastighet.

Ring vår erfarna takläggare på 0521-63900, lämna telnr, din adress och beskriv kort dina önskemål eller eventuellt problem