Takläggare FÖR PLATTA & LÅGLUTANDE TAK I Ljungskile MED OMNEJD

Proffs på papptak, duktak och sedumtak - Nordsvenska tak är stolta yrkesmän med fokus på väl utförda takjobb, utförda på ett fackmannamässigt sätt med 15 års garanti!

Boka gratis takbesök

Din lokala takläggare - proffs på papptak & takduk.

Våra takfirma utför uppdrag i Ljungskile med omnejd.

Nordsvenska tak utför uppdrag med erfarna stolta takläggare. Vi är specialister på platta tak ser vi till att du är fullständigt trygg när du anlitar oss för att byta eller reparera papptak, sedumtak eller takduk, utför takrenovering eller nyläggning i Ljungskile med 15 mils omnejd. För din trygghets skull har vi många goda referenser från nöjda kunder och ger alltid 15 års garanti på material och arbete från oss via Tätskikts garantier.

Takbesiktning är en process som innefattar en noggrann undersökning av takets skick och kondition. Genom att genomföra regelbundna takbesiktningar kan man upptäcka potentiella problem i tid och vidta åtgärder för att förhindra allvarliga skador och kostsamma reparationer i framtiden.

Boka besiktning tak

Gamla papptak ska underhållas genom bestrykning för att bibehålla sin täthet. En gammal papp som får en ny bestrykning kan rent tekniskt vara lika bra som en nylagd papp. Man bör därför sträva efter att bevara den ursprungliga pappen och laga i hål och sprickor istället för att lägga om.

Mer om att reparera papptak

Takläggning

Våra erfarna hantverkare står till tjänst för att antingen reparera eller lägga ett helt nytt papptak, ny takduk eller ett sedumtak. Vi erbjuder kostnadsfria besök/besiktning för att göra en detaljerad offert där alla kostnader inkluderas, vilket ger dig trygghet genom att undvika dolda kostnader.

Läs mer om takläggning

Takläggning av papptak Ljungskile

Papptak Ljungskile - behöver du hjälp med pappläggning i Ljungskilessområdet? Vi hjälper dig med hela arbetet och lämnar lång garanti på väl fackmannamässigt utfört arbete! Välkommen för offert!

Kostnadsförslag & rådgivning

Pågående takläggning & arbetsledare.

Projektledare / kalkyl Martin Johansson

Tel. 0736 - 993372

martin@nordsvenskatak.se

 

VD / Projektledare / kalkyl Paul Ek

Tel. 0735-457557

paul@nordsvenskatak.se

Våra takgarantier

Vi ger 15 års garanti på material och arbete från oss via Tätskikts garantier. När du anlitar Nordsvenska Tak är du alltid trygg med att du får ett pålitligt och kvalitativt arbete. Självklart kan vi ge dig många goda referenser från nöjda kunder.

Nordsvenska Tak AB

Adress
HERMAN KREFTINGS GATA 5
Orgnr: 556634-0401

Telefon
0521 - 639 00

Vägbeskrivning

Våra kontorstider

Måndag 07:00 - 16:00

Tisdag 07:00 - 16:00

Onsdag 07:00 - 16:00

Torsdag 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 16:00

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme HÄR

" Snabba, prisvärda och mycket bra arbete utfört. "

Peter

" Proffsigt arbete och mycket trevligt bemötande Tack "

Anders Bäck

Såhär gör du för att få hjälp av en takläggare på din fastighet.

Ring vår erfarna takläggare på 0521-63900, lämna telnr, din adress och beskriv kort dina önskemål eller eventuellt problem