Takläggare Uddevalla Nordsvenska Tak

Takläggare Uddevalla

Företag, fastighetsägare och privatpersoner se hit! Vi är takläggare i Uddevalla som alltid erbjuder smidiga & kostnadseffektiva helhetslösningar avseende ditt tak. Takläggare som lever upp till dina önskemål! Tåliga material av absolut högsta kvalitet från Icopal. Vi utför säkra takarbeten i Uddevalla med omnejd. Vi är experter på takläggning och lägger ditt papptak, takduk eller sedumtak i Uddevalla snabbt och effektivt - utan att kompromissa med kvaliteten. Behöver du byta tak? Kontakta oss för en kostnadsfri offert för ditt takbyte!

Gratis kostnadsförslag

Vi hjälper dig med takomläggning i Uddevalla

Här på Nordsvenska Tak kan vi hjälpa dig med takomläggning och byta ditt tak i Uddevalla.
Vi utför byte och omläggning av takpapp eller takduk på alla typer av tak och byggnader.

 

Vi lägger om tak i Uddevalla på följande taktyper

  • Industritak som oftast innefattar större takytor och som behöver underhållsfritt tätskikt.
  • Kontor och atriumgårdar som kräver underhållsfria tätskikt.
  • Lagerbyggnader som ofta skyddar varor till stora värden och som är i behov av underhållsfritt tätskikt.
  • Alla typer av bostäder med olika behov som till exempel estetiska inslag av färg, yta eller andra önskemål på utseende.

Med en takomläggning från oss på Nordsvenska Tak tillgodoser vi ett tak med underhållsfritt tätskikt som ger perfekt täthet och ett tak som håller för många år framåt.

Papptak Uddevalla

Takpapp från Icopal via Nordsvenska Tak ger dig ett snyggt och hållbart tak till ett bra pris. Vi hjälper även dig med läckande tak. Rockwool miniralull, isover miniralsull, sundolitt och Kingspan PIR är den isolering vi arbetar med.

Takduk Uddevalla

 Vi använder SIKA & ICOPAL takduk främst till våra större takentreprenader, vid nyproduktion och renovering av industrier, lagerhallar. Rockwool miniralull, isover miniralsull, sundolitt och Kingspan PIR är den isolering vi arbetar med.

Sedumtak Uddevalla

Ett grönt grästak från Nature Impact har många fördelar - vi har många gröna taklösningar för att skapa ett vackert sedumtak i Uddevalla. Rockwool miniralull, isover miniralsull, sundolitt och Kingspan PIR är den isolering vi arbetar med.

En takomläggning med hög kvalitet leder även till en längre livslängd

Om du väljer billig och mer kortsiktig lösning när du ska lägga om taket, leder det till att du sedan måste göra om arbetet inom kort. I slutänden blir det billigare alternativet med andra ord mer kostsamt. Vi vet att kvalitetsmaterial tillsammans med ett väl utfört arbete ger dig en lägre kostnad i det långa loppet och ett tak som är underhållsfritt i många år.

Nordsvenska Tak AB

Vi är ett TIB-auktoriserat företag. TIB är den oberoende branschorganisationen för tak- och tätskiktsentreprenörer i Sverige. Vi lämnar 15 års garanti

Gratis kostnadsförslag

Nordsvenska Tak AB

Uddevalla Tel. 0521-639 00

Öppettider

Måndag 09:00 - 16:00

Tisdag 09:00 - 16:00

Onsdag 09:00 - 16:00

Torsdag 09:00 - 16:00

Fredag 09:00 - 15:00

På bilden nedan Paul & Mikael som äger och driver Nordsvanska Tak AB

Såhär gör du för att få hjälp av en takläggare nära Uddevalla på din fastighet.

Ring vår erfarna takläggare på 0521 - 639 00, lämna telnr, din adress och beskriv kort dina önskemål eller eventuellt problem