Takläggare Vänersborg Nordsvenska Tak

Takläggare Vänersborg

Företag, fastighetsägare och privatpersoner se hit! Smidiga & kostnadseffektiva helhetslösningar avseende ditt tak. Takläggare som lever upp till dina önskemål! Tåliga material av absolut högsta kvalitet från Icopal. Vi utför säkra takarbeten i Vänersborg med omnejd. Vi är experter på takläggning och lägger ditt papptak, takduk eller sedumtak i Vänersborg snabbt och effektivt - utan att kompromissa med kvaliteten. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Papptak Vänersborg

Takpapp från Icopal via Nordsvenska Tak ger dig ett snyggt och hållbart tak till ett bra pris. Vi hjälper även dig med läckande tak. Rockwool miniralull, isover miniralsull, sundolitt och Kingspan PIR är den isolering vi arbetar med.

Takduk Vänersborg

 Vi använder SIKA & ICOPAL takduk främst till våra större takentreprenader, vid nyproduktion och renovering av industrier, lagerhallar. Rockwool miniralull, isover miniralsull, sundolitt och Kingspan PIR är den isolering vi arbetar med.

Sedumtak Vänersborg

Ett grönt grästak från Nature Impact har många fördelar - vi har många gröna taklösningar. Rockwool miniralull, isover miniralsull, sundolitt och Kingspan PIR är den isolering vi arbetar med.

Nordsvenska Tak 

Vi är ett TIB-auktoriserat företag. TIB är den oberoende branschorganisationen för tak- och tätskiktsentreprenörer i Sverige. Vi lämnar 15 års garanti

Gratis kostnadsförslag

Nordsvenska Tak AB

HERMAN KREFTINGS GATA 5
VÄNERSBORG 46256 Tel. 0521-639 00

Öppettider

Måndag 09:00 - 16:00

Tisdag 09:00 - 16:00

Onsdag 09:00 - 16:00

Torsdag 09:00 - 16:00

Fredag 09:00 - 15:00

På bilden nedan Paul & Mikael som äger och driver Nordsvanska Tak AB