Välkommen till Nordsvenska Tak

Om oss

Kontakta oss

Vi är din proffsiga takläggare i Vänersborg

Nordsvenska Tak ger dig ett långsiktigt hållbart tak av högsta kvalitet

Med ett namn som kommer från vårt jämtländska ursprung startade vi vår verksamhet i Göteborgsområdet 1988. Numera har vi vår bas i Tenggrenstorp industriområde i Vänersborg. Där finns en avdelning för snickerier och ett plåtslageri där vi utför förberedande arbeten. Vi kan på detta sätt hålla genomgående hög kvalitet på våra arbeten samtidigt blir vi mer effektiva. Vilket i slutändan kommer dig som kund tillgodo.

Alltsedan starten har vi intagit positionen som ledande entreprenör i takbranschen och vi inriktade tidigt vår verksamhet på SBS-tätskiktsmebran samt Sarnafil PVC-duk.
Vi hjälper dig med underhållsfria tätskikt på allt från industritak, lagerbyggnader och kontor med atriumgårdar till flerbostadshus och villor. Dagens underhållsfria tätskikt finns i många variationer vad avser färg och ytskikt för att tillgodose olika önskemål.

 

Från den 1:a februari 2021 skedde ett ägarbyte hos på Nordsvenska Tak AB. Paul köpte ut ”takläggarlegendaren” Mats Gäddas andel.
Paul har arbetat i Nordsvenska Tak AB i sedan 2003. Som projektledare/delägare sedan 2017. Detta kommer inte innebära några större förändringar hos oss, utan vi fortsätter i samma anda som tidigare att lägga tätskikt och isolering med hög kvalité på tak.

Kostnadsförslag & rådgivning

Våra värderingar

Vare sig det gäller nyläggning, reparation eller underhåll av tak är kvalitet, säkerhet och miljöomsorg tre viktiga pelare i vår verksamhet. Att vi styrs av dessa värderingar är en extra trygghet för både dig och oss.

Genom detta är vi fullt rustade att möta våra kunders högst ställda krav på säkert och förstklassigt utförande. Sammantaget har vi på Nordsvenska Tak i Vänersborg alla resurser för att bli även din kompletta takleverantör.

Personalen på Nordsvenska Tak består av professionella, ansvarsfulla yrkesmänniskor med mångsidig erfarenhet av såväl stora som mindre takprojekt. Med en god personalpolitik flyter arbetet jämnt och säkert för dig som kund.

Nordsvenska Tak har valt att arbeta med leverantörer som representerar starka varumärken. Detta för att säkerställa höga krav på kvalitet och miljöhänsyn, vilket dessa företag har stora resurser att utveckla.

Maskinparken hos Nordsvenska Tak är modern och består av specialmaskiner för plåtarbeten, olika svetsutrustningar för takdukar, specialverktyg för montage och installationer. Bilparken omfattar komplett utrustade montage- och servicebilar.

Kvalitet

Vår inriktning har varit och är att lägga tak som ger låg kostnad sett över tiden. Detta innebär att vi aldrig ger avkall på kvalitet till förmån för kortsiktiga vinster. Vårt val av produkter och lösningar präglas av att vi genom erfarenhet alltid vet vilken är den mest ekonomiska lösningen på kort eller lång sikt. Vår inriktning som totalentreprenör innebär att vi tillsammans med kunden redan i projekteringsstadiet kan hitta den bästa lösningen för takarbetet.

Resurser

Våra montörers mångsidiga kompetens är den bästa i branschen. Genom åren har vi lyckas samla på oss några av de duktigaste och mest ansvarskännande hantverkare, med kunskap och kompetens inom yrkets alla moment. Genom att vi även har vår egen tillverkning av plåtbeslag kan vi bättre tillgodose våra kunders önskemål. Våra takläggare har gedigen erfarenhet av arbete med dagens olika moderna och långsiktigt hållbara tätskikt på tak.

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme HÄR

" Snabba, prisvärda och mycket bra arbete utfört. "

Peter

" Proffsigt arbete och mycket trevligt bemötande Tack "

Anders Bäck

Såhär gör du för att få hjälp med papptak eller takduk på din fastighet.

Ring vår erfarna takläggare på 0521 - 639 00, lämna telnr, din adress och beskriv kort dina önskemål eller eventuellt problem