Lokala hantverkare för säkra tak

Nordsvanska Tak är en seriös och noggrann lokal hantverkare. Vi strävar efter att leverera säkra tak och vårt mål är att vara ditt första val när du väljer eller rekommenderar en hantverkare avseende tak. Vi finns att tillgå för dig i ditt lokala område utför de flesta arbeten en hantverkare kan tänkas kunna kring papp, duk och sedum. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert på någon av våra taktjänster.

Våra hantverkare hjälper dig med ditt tak

EN RENODLAD HANTVERKARE AVSEENDE TAK

Osäker kring ditt tak? Vi är specialiserade och har lång erfarenhet av låglutande och lutande takytor och verkar inom hela Trestad, Dalsland och västra Skaraborg med omnejd.

Boka besiktning tak

Har olyckan varit framme eller behöver ditt tak underhåll eller repareras efter många års slitage? Vänd dig då till oss på Nordsvenska Tak!

Mer om att reparera papptak

Takläggning

Funderar du på att lägga takpapp eller takduk? Låt Nordsvenska Tak lägga ditt nya tak! Vi erbjuder takarbeten utförda av proffs med många års erfarenhet.

Läs mer om takläggning

Nordsvenska Tak hjälper dig med takomläggning i Vänersborg, Uddevalla, Trollhättan och Grästorp. Nyfiken att läsa mer?

Läs mer om takomläggning

Trött på ojämn värme i huset? Vi hjälper dig att lägga takisolering som håller värmen kvar inomhus.

Läs mer om takisolering

För att du ska vara trygg med att anlita oss för arbete med taksäkerhet har vi valt att samarbeta med CW Lundberg när det gäller taksäkerhetsprodukter.

Läs mer om taksäkerhet

Vi på Nordsvenska Tak har egen tillverkning av plåtbeslag i Vänersborg med omnejd. Detta tillgodoser alla dina behov av högsta kvalitet när det gäller plåtdetaljer på ditt tak.

Om takplåt och plåtbeslag

Takskottning

Ansvaret för att taket på en fastighet skottas faller på fastighetsägaren. Vi arbetar långsiktigt med er för att vintersäkra fastigheten och är en trygg partner för taket.

Om takskottning

Takrengörning

Våra takkillar utför takrengörning av ditt papptak, sopar upp skräp, löv och annat som hamnat på taket. Rensar bort påväxt som exempelvis mossa och dylikt.

Om takrengörning

Välj alltid en lokal takhantverkare

Att anlita Nordsvenska Tak som din lokala hantverkare med goda referenser innebär att du får pålitlig service av oss som är bekanta med lokala byggnormer och material. Vår erfarenhet minimerar risken för fel, och vi har etablerade relationer med lokala leverantörer, vilket förenklar våra projekt. Våra bra referenser ger dig trygghet att arbetet blir korrekt utfört, vilket sparar tid och pengar i längden.

Takläggare Bengtsfors

Takläggare Bäckefors

Takläggare Lidköping

Takläggare Lilla Edet

Takläggare Lilla Edet

Takläggare Ljungskile

Takläggare Ljungskile

Takläggare Mellerud

Takläggare Mellerud

Takläggare Orust

Takläggare Orust

Takläggare Tjörn

Takläggare Tjörn

Takläggare Strömstad

Takläggare Strömstad

Takläggare Stenungsund

Takläggare Stenungsund

Takläggare Vara

Takläggare Vara

Takläggare Åmål

Takläggare Åmål

Såhär gör du för att få hjälp med ditt tak på din fastighet avseende papp, duk eller sedum.

Ring vår erfarna takläggare på 0521-63900, lämna telnr, din adress och beskriv kort dina önskemål eller eventuellt problem